Ohita navigaatio

Yksityistilaisuudet oliivipuun alla

Talvipuutarha

Upeassa Talvipuutarhassa, suuren oliivipuun alla, on mukava viettää yhteistä iltaa oman seurueen kesken. Farougen välitön ja lumoava tunnelma kruunaa illallisen, olipa kyseessä yritystilaisuus, häät tai syntympäivät.
Talvipuutarhassa illallista voi nauttia 36 vieraan voimin ja rennommissa cocktailtilaisuuksissa tilaan mahtuu mainiosti 62 vierasta.
Talvipuutarhassa on myös oma baari.

Belly Dancer Show

Keskitymme tällä hetkellä uuden ruoka- ja palveluelämyksen luomiseen 𝗙𝗮𝗿𝗼𝘂𝗴𝗲- paikassa, joten perjantain ja lauantain Belly Dacer showt ovat nyt tauolla.

𝗦𝗵𝗼𝘄𝘀 & 𝗗𝗶𝗻𝗻𝗲𝗿-elämykset ovat saatavilla pyynnöstä. Olipa kyseessä yritystilaisuus, erityinen juhla tai mikä tahansa yksityistilaisuus, olemme täällä tekemässä siitä unohtumattoman ✨.

Saat henkilökohtaisen tarjouksen yksityistilaisuuttasi varten 𝗙𝗮𝗿𝗼𝘂𝗴𝗲ssa ottamalla yhteyttä myyntitiimiimme sähköpostitse osoitteeseen myynti@noho.fi tai soittamalla numeroon +358 9 6128 6000.

Kabinetti

Tyylikkäästi libanonilaiseen tyyliin sisustettu kabinettimme soveltuu 8-12 henkilön kokouksiin tai yksityisiin illallisiin. Kabinetissa on screen esityksiä varten.

Varaa juhliisi koko ravintola

Farouge on upea juhlapaikka jos etsit tyylikästä tilaa ensiluokkaisilla tarjoiluilla yritystapahtumallesi tai muuhun yksityistilaisuuteen.
Ravintolaamme mahtuu illallistamaan 160 henkeä ja cocktailtilaisuuteen 250 henkeä.

Tarjoiluiksi voit valita jonkin ryhmämenuistamme, mutta isompiin tilaisuuksiin teemme mielellämme myös räätälöityjä menukokonaisuuksia.